Victor og Svane.JPG (2)
DR7A2719.jpg

Påskeopgør mod BSV

Lørdag aften går det løs med Mors-Thy Håndbolds anden kamp i slutspillet. Det er grundspillets nr. 2, Bjerringbro-Silkeborg, som venter Jan Paulsens tropper i Jysk Arena. De to holds indbyrdes opgør i grundspillet resulterede i en sejr til hvert hold. Mors-Thy Håndbold tabte 26-22 på udebane i en kamp, hvor Kasper Larsen og Nickolei Jensen ikke var med, og på hjemmebane trak Mors-Thy’erne det længste strå, efter en kamp hvor BSV var i teten, men hvor de blåklædte vandt 30-27 og for alvor satte kursen mod slutspillet.

Nickolei Jensen er med i morgen, og han håber, at Mors-Thy’erne har smidt de værste nerver og er klar til at byde de forsvarende mestre op til dans:

- Vi ville gerne have haft en bedre indledning på slutspillet end kampen mod TTH Holstebro, men der er fortsat fin stemning indbyrdes og tro på det. Vi har haft nogle svære kampe mod TTH Holstebro gennem sæsonen også, så det er ikke helt vores yndlingsmodstander. BSV derimod har vi spillet to rimeligt tætte kampe mod og har vundet over dem en gang, og det tror vi på at vi kan gøre igen, forklarer Nickolei og fortsætter:

- Vi skal udnytte at BSV har været lidt ramte på ressourcer den seneste periode, hvor bl.a. Allan Damgaard og Sebastian Frandsen har været ude med skader, og samtidig har vi nu spillet den første slutspilskamp, så forhåbentligt er slutspils-nerverne banket af, så vi kan og skal bare spille frit - så kan alt ske.
Alt pres er på Bjerringbro-Silkeborg, især efter deres nederlag til Ribe-Esbjerg HH. Vi kommer som underdogs og som et af de hold som stort set alle så som kandidater til nedrykningsspillet, det skal vi lige huske. Men nu ER vi i slutspillet, og det skal vi nyde - og selvfølgelig går vi på banen for at vinde, også selv om modstanderen hedder BSV, slutter Nickolei.

 

Slutspil 888ligaen, 2. runde: Bjerringbro-Silkeborg - Mors-Thy Håndbold
Lørdag d. 15. april kl. 18.00 i Jysk Arena

Dommere: Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen

Billetter kan købes her: http://www.billetsalg.dk/BSV

Kampen sendes på Tv2 Sport med optakt fra kl. 17.30. Der udover kan den følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/livescore eller live på Limfjord Plus med Jan K.

Optakt fra Bjerringbro-Silkeborgs hjemmeside:

http://www.bjerringbro-silkeborg.dk/frandsen-er-med-igen-vi-skal-komme-blaesende/

http://www.bjerringbro-silkeborg.dk/det-gyldne-maalmandspar-er-modstandere/