Victor og Svane.JPG (2)
Søren Hansen.jpg

Søren Hansen: Vi skal forsøge at overraske

Lørdag skal Mors-Thy Håndbold på banen i Smilets By, når Århus Håndbold står på modsatte banehalvdel som dagens modstandere. Det er et Århus-hold, som har fået en fin start på sæsonen, og som på mange måder virker mere stabilt end tidligere år. Senest er det dog blevet til to nederlag til hhv. Skjern Håndbold og GOG Håndbold.

Vi hungrer efter den første sejr, og har i et forsøg på at skabe forandring og ruste spillertruppen til de kommende kampe taget en mentaltræner i brug. Det kan ikke undgås at manglende point og succesoplevelser sætter sig på selvtilliden, og det arbejder vi med.

Søren Hansen:
- Århus Håndbold er kommet godt fra land - det er et hold som har mange strenge at spille på, og som tit har en taktisk overraskelse i ærmet. Det er en kamp, hvor vi må gå ind og udfordre alt det, vi kan og forsøge at overraske.

Vi må acceptere, at vi har isoleret os i bunden og skal finde noget andet spil frem end det vi viste i store dele af kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Vi skal vise de rigtige dyder og modstå det store pres, der hviler på os lige nu. Som vi spillede de sidste 20 minutter mod Lemvig-Thyborøn - hvor vi slap håndbremsen og spillede frit, det skal findes frem igen.  

Rammen er sat igen på lørdag, hvor Bette Balkan rammer Århus med over 150 medrejsende fans. Vi er beærede og meget taknemmelige for den store og vedholdende opbakning fra vores fans, som er helt uvurderlig i vores situation, og jeg håber sådan, at vi kan give dem den sejr, som vi alle hungrer efter.

Herre Håndbold Ligaen, 9. runde: Århus Håndbold - Mors-Thy Håndbold  
Lørdag d. 20. oktober 2018 kl. 15.00 i Ceres Arena 
Dommere: Mads Dahl Herman og Jesper Madsen

Billetter til kampen kan købes her: https://billet.aarhushaandbold.dk/events

Kampen kan som vanligt følges live på Limfjord Mix med Jan K. og på livescoren på http://tophaandbold.dk/mth