Victor og Svane.JPG (2)
Frivillige.JPG

Uden frivillige - ingen klub!

Alle frivillige har fået nye t-shirts og trøjer med hjælp fra Bageriet, SunCharter og Toyota Thisted & Nykøbing Mors.

Mors-Thy Håndbold er meget mere end Henrik Tilsted, Nikolaj P. og Christoffer Cichosz der kæmper på banen. Mors-Thy Håndbold er også op mod 75 frivillige hjælpere, som trofast møder op til kampe og får det hele til at køre gnidningsløst - det er ganske enkelt: Uden vores mange frivillige hjælpere ville vi ikke have mulighed for at afvikle kampene i 888ligaen.

Op til denne sæson har samtlige frivillige fået nye t-shirts og trøjer sponseret af Bageriet, SunCharter og Toyota Thisted & Nykøbing Mors - i den anledning har vi taget en snak med Susanne Løgsted og Gitte Brøndum, som begge er trofaste hjælpere i Mors-Thy Håndbolds frivilligkorps:

- Det startede med, at min mand, Tonny, var hjælper, og der manglede hænder. Jeg har altid været aktiv i både Thisted IK og i Thisted FC og kan godt lide at gå til hånde og samtidig skabe netværk. Jeg synes rigtigt godt om det sociale aspekt - det er hyggeligt at mødes samtidig med at vi støtter en god sag. Samværet blandt de frivillige er fantastisk, og det har vokset sig stærkere på tværs af de to moderklubber. Det nytter noget, forklarer Susanne.

Mine opgaver i klubben består i at finde hjælpere til de enkelte kampe. Jeg sætter folk på de forskellige opgaver og sender ud til alle, og hvis der kommer afbud har vi en ”bank” af folk, som kan træde til. Til selve kampen er jeg blæksprutte og går til hånde, hvor der mangler og holder øje med, at det hele kører. Når folk møder op til kamp, kender de deres opgaver, som er klart definerede og afgrænsede - så man bliver ikke kostet rundt med, for den opgave man committer sig til, er den opgave man skal udføre, lyder skudsmålet fra Susanne.

Gitte har ligeledes været tilknyttet som frivillig i Mors-Thy Håndbold i mange år, ligesom hun også har lagt mange timer i moderklubben HF Mors:

- Jeg er frivillig i Mors-Thy Håndbold, fordi jeg er håndboldinteresseret, og fordi jeg ved at klubber ikke kan eksistere uden frivillig hjælp. Der udover synes jeg, at det er sjovt at være med på den anden side, altså bag kulisserne og være med til at få det hele til at køre. Jeg lært en masse nye mennesker at kende ifm. kampene, hvor vi frivillige samles før og efter og hygger os.

På en måde dobbelt-jobber jeg, når jeg er til kampe. Jeg er nemlig praktisk gris ifm. de aktiviteter Jyske Bank har til kampene i Jyske Bank Mors Arena, hvor jeg sørger for maskotterne Oskar og Bodil og ind imellem deler jeg kaffe ud med vores kaffesnabler. Min frivillige tjans består i enten at tørre gulvet under kampene eller køre storskærmene - og så kan der være dage, hvor der pludselig mangler en til en anden opgave, så hopper jeg på den, siger Gitte.

Hvad jeg får ud af det? - Jamen, for mig er det håndboldglæde! Og jeg kan godt lide at møde og snakke med mange mennesker, og jeg kan godt lide at hjælpe - og kender til vigtigheden heraf, slutter Gitte.

Vi altid på udkig efter endnu flere frivillige, som kan hjælpe med forskellige opgaver før, under og efter alle hjemmekampene i Jyske Bank Mors Arena og Thy Hallen. Vi søger servicemindede og samarbejdsvillige M/K’ere med smil på læben og med lysten til at give Mors-Thy Håndbolds gæster en uforglemmelig oplevelse i hallen.

Som frivillig i Mors-Thy Håndbold bliver du en del af et fantastisk team med nye bekendtskaber, gode oplevelser og masser af hyggelige timer - de frivillige i Mors-Thy Håndbold mødes ofte i god tid til kaffe og kage og ligeledes evalueres kampene over en øl og hyggeligt samvær. Samtidig er du med til at skabe gode oplevelser for alle gæster til Mors-Thy Håndbolds kampe i 888ligaen og bakker op om både Mors-Thy Håndbold og om idrætslivet i Morsø og Thisted Kommuner, hvor Mors-Thy Håndbold er det sportslige flagskib.

Har du lyst til at høre mere om de frivilliges opgaver og blive en del af korpset, er du velkommen til at kontakte Camilla tlf. 51 29 64 40 eller camilla@morsthy.dk

http://morsthy.dk/klubben/bliv-frivillig-i-mors-thy-haandbold