Vi skal spille POKALFINALE!!

Vi skal spille finale! Santander Final4 Finale.
Det er historisk, og det er kæmpestort for Mors-Thy Håndbold.

Med 1.200 ellevilde tilskuere i ryggen vandt Mors-Thy Håndbold over Skjern Håndbold efter en kamp med et viljestærkt Mors-Thy-mandskab, som var i teten fra start til slut. Det var tydeligt fra starten, at de blå VILLE vinde - tacklingerne sang, angrebsspillet sad i skabet, og Rasmus Bech var en sikker sidste skanse.

Modstanderne fra Skjern Håndbold udlignede et par gange kampen igennem, men hver gang trykkede Mors-Thy Håndbold lidt ekstra på gaspedalen og trak fra igen.

Pausestillingen var 15-13 til de blå, og så tog Mads Hoxer ellers fat. Syv mål blev det til fra den brandvarme venstrearm i anden halvleg, og Hoxer blev også kåret til kampens Best Player - ligesom han i øvrigt er blevet det i de to foregående Santander-kampe mod hhv. Nordsjælland Håndbold og TTH Holstebro. Men den unge bomber var ikke den eneste, der brillerede i semifinalen - der var så mange suveræne præstationer, så det er på sin plads at fremhæve HOLDET.

Efter en spændende og medrivende anden halvleg måtte Skjern Håndbold se sig slået, og Mors-Thy Håndbold kunne juble efter en fremragende og sikker sejr og med Santander Final4 finalen i udsigt i Jyske Bank Boxen.

Det bliver stort!

Har du ikke allerede sikret dig billet til Finalen i morgen, så kan du gøre der her: Herrernes Final 4 (ticketmaster.dk)

Santander Final4, Semifinale: Mors-Thy Håndbold - Skjern Håndbold 33-28 (15-13)